Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Przetwarzamy dane osobowe udostępnione dobrowolnie przez Użytkowników sklepu celem rejestracji, realizacji zamówienia, rozsyłania newslettera, kontaktu, realizacji celów marketingowych, w tym profilowania.

Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień znajdziecie w naszej Polityce prywatności.

Jeśli akceptujesz naszą Politykę cookies, możesz przejść do korzystania z Serwisu zamykając ten komunikat lub też skorzystać z ustawień przeglądarki – patrz Kontrola cookies.

zamknij
BALTO GRYZAKI OGONEK DZIKA 1 SZT LUZ Zobacz większe

BALTO GRYZAKI OGONEK DZIKA 1 SZT LUZ

Nowy produkt

Dostępność: 8 szt.

1,99 zł brutto

Opis

Marka Balto
Opakowanie 100g

Więcej informacji

BaltoOGONEK DZIKA 1 SZT LUZ


Dlaczego gryzaki BALTO?

♦ w pełni naturalne i nieprzetworzone
♦ wolne od chemicznych polepszaczy
♦ bezpieczne dzięki pasteryzacji termicznej
♦ bez zawartości popiołu
♦ nie tracą wartości odżywczych
♦ Twój pies bardzo lubi to ...


Tradycja i nowoczesność

Receptura

W produkcji psich przysmaków wykorzystujemy tradycyjną recepturę opracowaną przez firmę „Moje hobby” na początku lat 90-tych, która jako jedna z pierwszych w Polsce produkowała ekologiczne gryzaki z części poubojowych.

Ta receptura oparta jedynie na naturalnych surowcach i materiałach pomocniczych została wdrożona do nowoczesnego procesu technologicznego, którego najważniejszym etapem jest proces suszenia w specjalnie zaprojektowanych komorach suszarnikowych w stosunkowo niskiej temperaturze, przez co nasze produkty nie tracą cennych wartości odżywczych oraz nie zawierają niebezpiecznego popiołu powstającego w procesie wędzenia.



Bezpieczeństwo przede wszystkim

HACCPStosowana przez nas technologia suszenia zapewnia najwyższą jakość naszych produktów, przy jednoczesnej dbałości o bezpieczeństwo epidemiologiczne. W procesie produkcyjnym eliminowane jest całkowicie ryzyko przetrwania groźnych bakterii, bądź wirusów, bez użycia środków chemicznych i konserwujących, a jedynie przy zastosowaniu metody pasteryzacji termicznej.Wdrożyliśmy i na bieżąco aktualizujemy System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), którego jednym w elementów jest regularne badanie jakości naszych produktów w akredytowanym laboratorium mikrobiologicznym.

Nasza produkcja jest pod stałym nadzorem Powiatowego Inspektora Weterynarii w Mińsku Mazowieckim.
Nr weterynaryjny: 14128303